Tercers al Campionat d’Espanya juvenil

Els nostres juvenils començaven el Campionat d’Espanya divendres amb la victòria davant del CW Navarra per 19-4. Dissabte al matí vam jugar contra Colegio Brains finalitzant el partit amb 11-3 al marcador. El mateix dissabte a la tarda ens vam disputar els quarts de final contra El Olivar amb un resultat de 20-4 que ens donava la plaça per a semifinals, on ja ens esperava l’amfitrió, el CN Barcelona.

El partit contra el CN Barcelona va tenir l’emoció que mereix una semifinal d’un campionat d’Espanya. Una trobada igualadíssima que va fer vibrar la grada fins a l’últim segon amb una tanda de penals a la qual els nostres van quedar eliminats per un ajustat 13-12.

A la tarda ens vam disputar la tercera posició contra el CN Atlètic Barceloneta amb una victòria contundent que ens donava la medalla de bronze.

Cal destacar que el Jesús Tenorio ha rebut el premi a millor porter del Campionat d’Espanya juvenil i el Nacho Bargalló i el Lucas Nieto, han estat els màxims golejadors de la competició amb 21 gols!

Enhorabona a tots!