Tercer rècord d’Espanya

relleuEl quartet femení que ha disputat el 4×200 lliures ha batut el rècord d’Espanya
absolut, sumant el tercer rècord en només dos dies. La Lidon Muñoz, l’Ana Alonso, la Marta Gonzalez i l’Africa Zamorano han tornat a sorprendre a la grada del CN Sabadell, on s’està disputant el nacional de la piscina curta aquesta tarda, quan han trencat el rècord nacional deixant-lo en uns impressionants 7:51.87 (anterior ant. 7.52.24 del CN Sabadell).
A part, el quartet que ha disputat el relleu a la jornada matinal també s’ha proclamat campió d’Espanya amb 1:50.68. L’ Àfrica Zamorano, la Jessica Vall, la Lidon Muñoz i la Marta González s’han tornat a unir per pujar al podi més alt i demostrar que el CN Sant Andreu és el millor equip d’Espanya.

L’equip masculí també ha pujat al podi en 4×200 lliures. L’ Ahmed Mathlouthi, el Marc Calzada, l’Atlas Guerrero i l’Arnau Rovira han realitzat un conjunt perfecte que els ha conduït fins al bronze, aturant el cronòmetre en 7:12.49.
En l’àmbit individual, l’Afica Zamorano ha lluit dos lluitats bronzes. En 400 estils se l’ha guanyat realitzant 4:40.88 i en 200 esquena amb uns molt bons 2:07.62. Un altre protagonista del dia d’avui ha estat Ahmed Mathlouthi, qui s’ha endut tres medalles: en 400 lliures s’ha proclamat subcampió nacional (3:42.74), en 400 estils també s’ha endut l’argent amb 4:09.99 i en 200 braça s’ha proclamat campió d’Espanya amb 2:09.78. Amb aquests mèrits, l’Ahmed ja acumula cinc metalls ens dos dies.

D’altra banda, la invencible Jessica Vall s’ha tornat a fer amb el tro de la seva prova reina, els 200 braça. La nedadora andreuenca ha registrat 2:24.25, una bona marca que ha lluït marcant una tècnica espectacular i una tàctica progressiva.

Una prova espectacular pel CN Sant Andreu ha estat el 50 lliures, ja que les dues primeres posicions han estat pel nostre equip. La Marta González s’ha proclamat campiona d’Espanya (24.92) i la Lidon Muñoz subcampiona (25.16) deixant a les rivals sense opcions.
Demà els nedadors i nedadores disputaran la tercera jornada d’aquest nacional celebrat en piscina curta a les instal·lacions del CN Sabadell. A partir de les 9.30h podrem viure una altra dosi d’emoció a les piscines Carles Ibars! A tope Sant Andreu!

Deixa un comentari