Subcampió de la Copa!

AnCPb6CQ6QpnePnIEdRioGDuutJWXYiIUu_0s4iE_4Dn
Foto de Atelierphoto.cat

El waterpolo masculí ha estat esplèndid i impecable a la final de la Copa del Rei. Celebrada a les instal·lacions del Club Natació Sabadell, els jugadors de Xavi Julià han donat la cara contra el totpoderós CN Atlètic- Barceloneta. Han finalitzat l’encontre en un ajustat, vibrant i emocionant 6-7.

El gran protagonista d’aquesta XXX Copa del Rei ha estat Ramón Sentís, qui sorprenia en cada ocasió del rival aturant possibles gols ja cantats per l’afició marinera. El col·lectiu andreuenc s’ha mostrat prudent, pacient i insistent. Amb una defensa cohesionada i un atac encertat, els de Xavi Julià han fet un pas endavant a la seva trajectòria esportiva. No només en aquest encontre, sinó en els tres partits jugats. El primer, van plantar cara al C.N. Barcelona amb un contundent 6-12, al cap de poques hores superen al madrileny Real Canoe per un gol i avui han fet història posicionant-se al mateix nivell que el Atlètic – Barceloneta amb un imprevisible 6-7.

Xavi Julià, el tècnic del CN Sant Andreu s’ha mostrat commogut davant del resultat i s’ha dirigit cap als seus jugadors amb un missatge constructiu: “Quan passi el temps valorareu el que heu aconseguit. Sou molt grans, nois!

Sense dubte, aquest campionat ha reforçat al Sant Andreu per afrontar el darrer tram de la lliga a la divisió d’honor i, sobretot, de cara als Play Off. És imprescindible destacar també la gran afició andreuenca, la bona feina del cos tècnic de la secció de waterpolo juntament amb delegats i tota la feina realitzada fins enguany! Felicitats nois!

Deixa un comentari