Victòria a l’anada del Play Off!

DSC03344

L’equip de waterpolo absolut masculí supera el debut del play Off! Els jugadors de Dani Ballart han superat al CN Terrassa amb un emocionant 9-11. Divendres a les 20.45h esdevindrà el partit de tornada a la Pere Serrat.

Us hi esperem!

______________________________________________

 

COMENÇA EL PLAY OFF DE WATERPOLO MASCULÍ! Avui a les 20.30h els jugadors de Dani Ballart disputaran el primer partit davant del CN Terrassa a la piscina egarenca. Amunt Sant Andreu!

____________________________________________________

L’equip de waterpolo absolut masculí ha acabat avui la Lliga Regular de la Real Federació Espanyola de Natació, dins de la divisió d’honor i de la lliga Iberdrola. Els jugadors dirigits per Dani Ballart han estat sisens amb 36 punts assolits, molt a prop del quart i del cinquè, el CN Barcelona i el CN Mataró amb 40 punts.

Els andreuencs han acabat la competició assolint la victòria a casa davant del CN Catalunya (13-7), un partit que ha fet vibrar la grada de la piscina Pere Serrat amb una afició del tot entregada.

Aquesta temporada ha estat protagonitzada per les sorpreses i és que aquests jugadors han estat capaços de plantar cara als millors equips d’Espanya, i de formar un equip brutal, cada vegada més cohesionat i més fort, més encertat i més motivat.

A partir de la primera setmana de maig afrontaran els Play –Offs, concretament els quarts de final d’aquest campionat on s’hauran de trobar amb el CN Terrasa.

Felicitats campions!

 

 

#SomSantAndreu