SISENA JORNADA DE LLIGA BENJAMINA I PREBENJAMINA

Dissabte 16 de març s’ha celebrat la sisena jornada de lliga benjamina i prebenjamina a les instal·lacions del Club Esportiu Mediterrani Regenta Mendieta, on els nedadors de la categoria més petita del Club han competit, una vegada més, amb moltes ganes. Els prebenjamins més petits s’han estrenat amb els 50m esquena, on han intentat fer molt bé el viratge i aguantar el batut de cames la segona piscina.. 

Els prebenjamins grans han nedat els 50m papallona i 50m esquena, on els objectius eren molt senzills: començar ràpid i acabar molt ràpid. Els benjamins s’han enfrontat a les proves de fons. Els grans han nedat els 400m lliures i els petits el 200m. Els objectius eren els mateixos: començar valents, mantenir l’estil i acabar ràpid. Ambdós edats han nedat també els 50m lliures on l’objectiu era respirar el mínim de vegades possible.

Els prebenjamins han acabat amb el relleu 4×25 papallona, on han demostrat un clar domini de l’estil més complicat. Els benjamins es van estrenar amb els relleus mixtes d’estils, on van competir amb moltes ganes. L’equip tècnic està molt content amb la feina dels més petits i molt agraït amb l’ajuda de les delegades!