Sis medalles més al Campinat d’Espanya!

martaLa tercera jornada del Campionat d’Espanya Absolut de Natació Open de Primavera ha estat espectacular pel Club Natació Sant Andreu. Els nedadors de Jordi Jou s’han endut aquesta tarda sis medalles i han disputat nou finals A i quatre finals B, el que representa que tots els nedadors que han competit a la sessió d’eliminatòries s’han classificat a les finals, nedant entre els millors esportistes espanyols en un campionat molt exigent i d’altíssim nivell.

La prova més emocionant pel que fa a la representació andreuenca ha estat els 100 lliures femenins, ja que el duel entre Lidon Muñoz i Marta González ha commocionat a la grada de Pontevedra. Finalment la victòria se l’ha endut González amb 50.51 i Muñoz s’ha endut un meritori argent (50.69), tot i que aquest matí ha estat més ràpida (55.40).

Jessica Vall ha tornat a lluir-se exhibint una velocitat més que explosiva en els 50 braça: gràcies al seu sprint final i la seva capacitat d’accelerar quan les rivals ja estan esgotades, s’ha endut el triomf amb 31.74, uns minuts després d’haver disputat els 200 estils, on ha estat quarta amb 2:14.93. En aquesta prova ha competit la jove Àfrica Zamorano plantant cara durant el primer hectòmetre a la gran estrella Mireia Belmonte, demostrant la seva valentia que l’ha conduït a ser tercera d’Espanya absoluta amb uns bons 2:14.32. Pel que fa als estils masculins, Ahmed Mathlouthi ha estat quart amb 2:03.14.

Mario Navea ha demostrat ser un velocista de referència d’aquesta tercera sessió, doncs ha guanyat una lluitada i difícil plata en els 50 braça batent la seva millor marca (28.45). I, pel que fa a les proves llargues, el joveníssim Albert Escrits s’ha tornat a superar i a donar la sorpresa en 800 lliures, aturant el cronòmetre amb 8:04.78 i Judith Navarro s’ha fet amb el cinquè lloc en 1500 lliures amb 16:51.10.

Demà els nedadors i nedadores de Jordi Jou afronten la darrera jornada d’aquest Open de Primavera on de moment estan complint les expectatives amb nota, ja que s’estan enduent un ventall de medalles i la majoria dels esportistes està batent els seus propis registres, el que demostra una evident progressió individual i de tot l’equip. Felicitats i endavant!