Roger Bentanachs, campió de Catalunya universitari

Els tennistes del Club Natació Sant Andreu estan en plena lliga i les competicions i els esdeveniments estan presents de forma intensa durant aquestes setmanes. Tot i així, els jugadors no es cansen i cada vegada es troben millor a les pistes:

Equips

unnamed (1) unnamedEls equips infantils que juguen el Campionat de Catalunya per Equips es van classificar per les següents rondes.

Els nois van guanyar al CT Vilanova per 4 a 1. Cal destacar el darrer individual d’Albert de Dios que va remuntar el primer set en contra i es imposar als dos darrers en un partit maratonià. D’altra banda les noies es van imposar amb claredat al CT Sabadell per 3 a 1 i així queden classificades per les semifinals del torneig.

Individuals

image013 image014Roger Bentanachs s’ha proclamat campió de Catalunya universitari. Ho va aconseguir guanyant a la final per un ajustat 7-6 / 6-4.  Amb aquest títol es guanya el dret a participar al Campionat d’Espanya Universitari que es jugarà a Madrid.

Joan Moreno és un altra destacat andreuenc doncs el jove tennista ha estat el campió del torneig Infantil del CE Valles.

Entre els millors del món

En darrer lloc, cal destacar també la participació de l’Estanis Jimenez al Clínic que es va realitzar a la pista central del RCT Barcelona amb motiu del Trofeu Godó.  L’Estanis va tenir la possibilitat de pilotejar amb algun dels millors tennistes del món com Tommy Robredo i Nico Almagro. Agrair al RCT Barcelona la invitació per un dels nostres alevins.