Reptes dels nedadors al cap de setmana

Els propers dies es presenten molt moguts per alguns nedadors del club. Mentre els més joves s’enfrontaran a reptes de nivell nacional, les dues absolutes hauran de donar la cara a nivell internacional. Es tracta de dues competicions diferents:

  • L’Alba Guillamon i l’Arnau Honrubia marxaran fins Castelló per disputar el Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes. Es celebrarà els dies 31 de gener i 1 de febrer però la Federació Catalana de Natació els ha convocat un dia abans per preparar la gran competició.
  • L’Àfrica Zamorano i la Jessica Vall viatjaran amb la selecció espanyola fins Luxemburg, on els hi espera el Trofeu Euro Meet. Serà un cap de setmana ple d’intensitat per les dues sirenes andreunques ja que disputaran una marató de proves en tres dies. Cada una es tirarà sis cops a l’aigua. Zamorano lluitarà els 200 i 400 estils; els 200 esquena; i els 200, 400 i 800 lliures. I Jessica Vall afrontarà les seves especialitats: 50, 100 i 200 braça i tres proves secundaries: 400 estils, 50 i 100 papallona. Tot i així les absolutes aniran acompanyades del seu entrenador Jordi Jou, també convocat per la federació espanyola

Així doncs, desitgem sort a aquests quatre esportistes. Tant a l’Alba Guillamon com l’Arnau Honrubia a Castelló i a l’Africa Zamorano i a la Jessica Vall a Luxemburg. Ànims i molta força.

Alba Guillamon i Arnau Honrubia
Alba Guillamon i Arnau Honrubia

 

Deixa un comentari