Represa d’activitats

La Generalitat de Catalunya ha comunicat una major flexibilitat en les mesures per prevenir el contagi de la Covid19 i a partir de dilluns 22 de febrer podem reprendre les següents activitats en l’horari habitual. La porta d’entrada serà la següent:

– Natació anual primària i infantil: entrada pel C/ Dublín

– Natació anual adults: entrada per Fabra i Puig

– Minizumba: entrada per Fabra i Puig

– Escola Esportiva Futbol: entrada per Fabra i Puig

– Escola Esportiva Esquaix: entrada per Fabra i Puig

Per a un bon funcionament de les activitats, us demanem puntualitat tant a les entrades com a les sortides (especialment en aquelles en què el monitor hagi de recollir/retornar els alumnes).

Recordeu portar la mascareta en tot moment quan circuleu per les instal·lacions. Per a les activitats que es realitzen a l’aire lliure o activitats aquàtiques, no serà necessari mentre duri l’activitat.

Essencial que durant els darrers 14 dies i en aquest moment, no es presenti cap simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós, no haver estat positiu/iva de Covid-19 ni haver conviscut amb persones que siguin o hagin estat positives i no haver tingut contacte estret amb cap persona que hagi donat positiu en Covid-19 ni que hagi tingut simptomatologia compatible amb aquesta malaltia.

Malauradament segueixen sense permetre la represa de les següents activitats:

  •    Natació de Nadons i alevins
  •    Natació de Gent Jove
  •    Funcional Kids

Si teniu qualsevol dubte, contacteu amb adminfabra@cnsantandreu.com i us donarem una resposta tan aviat com sigui possible.