Reobertura parcial: 27 de maig

Davant la imminent posada en marxa de la Fase 1 a Barcelona, us comuniquem que a partir de dimecres 27 de maig podrem tornar a practicar tennis i pàdel a les nostres instal·lacions i fer entrenaments personals. Malauradament, la resta d’espais i serveis del Club encara no estan permesos en aquesta fase.

La reobertura serà de forma parcial i amb moltes limitacions per tal de respectar estrictament els protocols de seguretat i higiene publicats per les autoritats sanitàries i esportives competents. Aquests dies hem estat realitzant diferents accions amb l’objectiu de garantir la pràctica segura de l’activitat física dins del Club.

Hem creat un document amb les condicions en què es podrà fer ús de les nostres instal·lacions. És important tenir present que aquest protocol l’anirem actualitzant a cada fase de desescalada i estarà sempre subjecte a possibles canvis marcats tant per noves normatives del Govern com per l’eficiència a l’hora d’aplicar-ho.

Dilluns 25 activarem el centre de reserves de la web per tal que pugueu reservar pistes de cara a la reobertura de dimecres.

Per a qualsevol consulta, dubte o aclariment, adreceu-vos al correu adminfabra@cnsantandreu.com.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i responsabilitat. Esperem poder gaudir aviat de la totalitat de les nostres instal·lacions i poder trobar-nos novament al nostre Club.