RELAXACIÓ DE LES MESURES: ELIMINEM LES RESERVES

Tenint en compte l’evolució positiva de les dades epidemiològiques de la Covid-19 i l’aixecament de la majoria de restriccions de l’aforament, us informem que a partir de demà eliminem les reserves. Així doncs, ja no caldrà que demaneu cita prèvia per fer ús de qualsevol espai del Club.

No obstant això, a les activitats dirigides sí que hem cregut convenient mantenir-les amb l’objectiu de garantir la vostra plaça i portar un control de la demanda que hi ha de cada classe. Disposar d’aquesta informació ens permet adaptar la graella a les vostres necessitats i oferir un millor servei.

Com bé sabeu, l’eliminació de les reserves no afecta en cap cas a les pistes de tennis, pàdel i esquaix. Aquest és un servei que ja funcionava així abans de la pandèmia, ja que cal un pagament previ per fer ús de la pista.

Aprofitem també per informar-vos que a partir de demà torna a estar permesa l’entrada de convidats i convidades al Club. Aquesta era una mesura restrictiva que es va prendre a l’inici de la pandèmia i, tenint en compte la situació actual en relació amb la incidència de la Covid-19, creiem que podem aixecar-la

Normativa d’accés dels convidats i convidades

Moltes gràcies per la vostra col·laboració. Esperem tornar a posar-nos en contacte amb vosaltres aviat per continuar donant bones notícies que ens fan sentir cada vegada més a prop de la desitjada normalitat.