Reflexions del Campionat Català

20150625_201603El darrer passat cap de setmana es va celebrar el Campionat de Catalunya Aleví a Reus. Un campionat protagonitzat per l’èxit dels nedadors del Club Natació Sant Andreu. 19 esportistes es van tira a l’aigua amb il·lusió i ganes. Tots van superar-se i rebaixar les millors marques personals. Un cinquè lloc a la classificació general els ha conduit al triomf col·lectiu.

Carlos Peña, el tècnic dels nedadors i nedadores de la categoria aleví, ha valorat positivament els tres dies de campionat: “Més enllà dels temps i de les posicions, la implicació de cada nedador ha estat una evidencia constant però el més rellevant ha estat la nostra unió com a equip. Tots som un”.

IMG_7138Peña ha volgut anar més enllà explicant com s’ha aconseguit aquest excel·lent resultat final: “Ha estat gràcies a l’esforç del dia a dia dels nedadors i dels pares, que els porten cada dia a entrenar i durant la competició no han parat d’animar”.  El sacrifici diari de tots ells s’ha vist recomençat”.

L’entrenador ha destacat també el paper de les seves companyes, l’entrenadora Judit Tarracó i la delegada Leo Senosiain. Segons ha explicat, “totes dues han estat molt importants per l’equip”.

Peña s’ha mostrat satisfet però no vol plantar-se en aquest punt: “Estic molt orgullós de tots i de cada un d’ells però encara els queda molt recorregut. Espero que segueixin amb les mateixes ganes i, sobretot, gaudint dels companys i de la natació”.

 

 

IMG-20150630-WA0005

 

Deixa un comentari