Rando, Vall i Jou instal·lats a Kazan  

IMG-20150730-WA0003
Jordi Jou i Jèssica Vall

Els dos nedadors del Club Natació Sant Andreu que participaran al Campionat del Món de Natació, Juanmi Rando i Jèssica Vall, ja han arribat a la ciutat russa de Kazan. Estan acompanyats del tècnic de l’equip absolut del Club, Jordi Jou, qui els està guiant en la posta a punt final.

La natació començarà el proper diumenge dos d’agost i tindrà una durada de vuit dies. Tant les eliminatòries com les finals seran retransmeses en directe per Teledeporte. Els dos esportistes andreuencs disputaran els 100 metres el dilluns 3 d’agost: Vall els 100 braça i Rando els 100 esquena. L’objectiu és guanyar-se un lloc a la semifinal, que es celebrarà a la tarda del mateix dia. I, les dues finals es viuran durant la tarda del dimarts 4. Jèssica Vall haurà d’esperar per disputar la seva especialitat fins dijous al matí i la velocitat de Rando, els 50 esquena, serà dissabte 8 al matí.

IMG-20150730-WA0001
Piscina del Mundial

Els dos nedadors reconeixen que estan preparats. Ja van obtenir bones sensacions al passat Campionat d’Espanya absolut on es van quedar a poques dècimes dels seus millors registres sense preparar la competició nacional. El Mundial, però, serà un bon test per ells: és la competició d’alt nivell internacional abans dels Jocs Olímpics del 2016. Els nedadors del Club Natació Sant Andreu pretenen estar entre els millors nedadors del món per fer un pas més cap a Río de Janeiro.

 

A continuació, s’adjunta un vídeo de la instal·lació esportiva de Kazan:

Vídeo de la piscina

Deixa un comentari