Publicats els criteris de selecció dels Jocs Olímpics

La Federació Espanyola de Natació ha donat a conèixer els criteris de selecció de natació de la temporada 2020-21 per als Campionats d’Europa (a Budapest del 17 al 23 de maig) i Jocs Olímpics (del 24 de juliol a l’1 d’agost a Tòquio) del pròxim any.

Criteris de selecció dels Jocs Olímpics

Criteris de selecció del Campionat d’Europa

Els nostres nedadors i nedadores tindran com a primera oportunitat classificatòria l’Open d’Holanda que enguany es disputarà a Rotterdam del 3 al 6 de desembre.No podran classificar directament dos nedadors en una mateixa distància, aconseguirà la primera plaça el primer classificat espanyol que obtingui la marca mínima FINA A.

A l’Open de Primavera de Sabadell, del 24 al 28 de març, tindran una segona oportunitat. En aquelles proves que hi hagi 1 esportista seleccionat prèviament, aconseguirà la 2a plaça el següent nedador o nedadora que obtingui la marca mínima FINA A. En el cas de les proves amb dues places disponibles, seran seleccionats els dos millors que aconsegueixin la marca mínima FINA A.

L’última oportunitat la tindran al Campionat Europeu que tindrà lloc a Budapest del 17 al 23 de maig. En aquelles proves en la qual hi hagi places disponibles, seran seleccionats els nedadors i nedadores que aconsegueixin la marca mínima FINA A.