Posa’t en forma amb el funcional training!

functional-trainingLa secció de fitness del Fabra ha volgut anar més enllà per a satisfer totes les necessitats dels socis i abonats; i per això ha incorporat el Funcional Training. Si vols guanyar força, aprimar-te i passar una bona estona realitzant exercissis de forma molt intensa, el Funcional Training és per tu. Es tracta d’una activitat més inclosa a la graella d’activitats dirigides, un entrenament que s’estrenarà al setembre, a la tornada del fitness del Fabra. De moment, s’oferiran classes a primera hora del matí i al migdia. Però mesura que progressi i es consolidi, es plantejarà augmentar el nombre de sessions.

Si vols saber una mica més de l’aventura que t’espera, continua llegint!

Què és l’entrenament funcional?
S’entén com a entrenament funcional aquell que busca un òptim rendiment muscular, a través de la creació i reproducció d’exercicis basats en gestos de la vida quotidiana i la pràctica esportiva. També és aquell que persegueix augmentar les possibilitats d’actuació de la persona en el medi físic, social i laboral que l’envolta.

L’entrenament funcional ha d’integrar tots els aspectes del moviment humà, pel fet que es basa sobretot en el treball de la força funcional, la qual és la força que involucra tot el cos i no a un grup aïllat de músculs. Es tracta de la força que s’utilitza en molts esports i en la vida quotidiana.

AAEAAQAAAAAAAAaWAAAAJGYzYjFlZWZjLTcwNDktNDdiNC1iODcyLTMwNjAyOTI4OGFhZAQuant temps i a quina intensitat?
Aquest tipus d’entrenament és d’alta intensitat i per això les sessions no són gaire llargues. Es realitza un escalfament d’uns 10 minuts i just després té lloc el bloc principal: 30 minuts molt intensos on el cansament es percep muscularment i cardiovascularment. En finalitzar cal fer estiraments i uns segons de relaxació per “tornar a la realitat”.

A qui està destinat?

Està destinat a qualsevol persona que li agradi l’esport!

Quins són els objectius de l’entrenament funcional?

El principal objectiu de l’entrenament funcional és millorar la funcionalitat de l’organisme, sobretot augmentant la coordinació. Es podrien destacar els següents punts.

– Augment de rendiment esportiu o en la vida quotidiana.
– Prevenció de lesions.
– Crear una estructura corporal eficaç, eficient, protectora i estètica.

Per tant, a partir del setembre no tindràs excusa per augmentar la teva força i posar-te una mica més en forma. El Fitness del Fabra aterra amb moltes ganes i energia de descobrir noves activitats i oferir la qualitat més gran perquè tots els abonats i socis puguin gaudir de l’esport mentre es posen en forma i assoleixen els seus objectius.

Deixa un comentari