Propera parada: boletada!

cistell_bolets.jpg_2034200976La tardor ha arribat. Per fi refresca l’ambient i la pluja ho intensifica encara més: un ambient ideal perquè neixin bolets. I com sempre el Club Natació Sant Andreu aprofita l’ocasió!

La recollida de bolets es celebrarà el dissabte 24 d’octubre a La Nou del Berguedà. Serà un dia intens que l’aprofitarem al màxim. Per això ens trobarem a les 6.15 del matí tots al Club i sortirem cap al Berguedà a les 6.30. Esmorzarem i anirem a buscar bolets!

Les muntanyes del Berguedà enamoren per la seva abundant vegetació, els colors càlids reflecteixen el terreny i és un indret ideal per la cerca de bons bolets. Els que en trobin més (dels bons) obtindran trofeus ben merescuts!

Propera parada: boletada!
Propera parada: boletada!

Després de l’excursió, caldrà recarregar energia! Ho farem al restaurant Cal Marginet, a la mateixa Nou de Berguedà. Degustarem amanida de la casa, patates emmascarades, vedella amb bolets, i postra a escollir. Tots els aliments seran acompanyats de vi i cava!

El preu pels socis és de 33 euros i pel públic 37. Podreu inscriure-us a Secretaria Social de dilluns a divendres d’onze a una, i de dimarts a dijous de 4 a vuit abans del 21 d’octubre. Afanya’t i vine amb nosaltres a celebrar la tardor!

Deixa un comentari