Primeres de grup a l’Eurolliga!

unknownLes jugadores de waterpolo del Club Natació Sant Andreu han realitzat un excel·lent campionat a Utrecht: les esportistes entrenades per Javi Aznar s’han convertit en campiones de la ronda preliminar de l’Eurolliga de waterpolo femení, tot i  l’altíssim nivell del quadre disputat a localitat holandesa.

Les andreuenques van encetar el torneig amb unes sensacions extraordinàries i amb certa comoditat davant de l’equip local Utrecht, fins assolir un bon 11-9. El segon repte el van viure davant de les gregues Vouliagmeni, un dur encontre que va desembocar en empat a 8. Només unes hores més tard, les barcelonines van superar al Bayer amb un aclaparador  16-9 i finalment, van tancar la ronda competint amb l’altra conjunt grec Vouliagmeni, en el qual van ser capaces d’entregar-se al màxim i dexar en el marcar un impressionant 14-4.

Les jugadores se senten reforçades i encara més motivades. La bona linia de la lliga espanyola i l’exceln nivell demostrat a l’Eurolliga comporta que encara somiïn més alt i elsreptes proposats en la següent fase siguin més ambiciosos. Moltes felicitats!

 

Classificació:

1- C.N. Sant Andreu (Esp)

2- UZSC Utrecht (Ned)

3- Vouliagmeni (Gre)

4- Vouliagmeni (Gre)

5- Bayer 08 Urdingen Krefeld (Ger)

Deixa un comentari