Primer repte: Mediterrani!

WhatsApp Image 2017-01-20 at 14.53.54L’equip absolut de waterpolo masculí ja sap quin serà el primer rival de la Copa del Rei : el Club Esportiu Mediterrani. Ha estat en el sorteig organitzat per la Real Federación Española de Natación quan els vuit millors equips espanyols han conegut els seus respectius rivals i horaris dels quarts de final d’aquesta esperada competició, que se celebrarà el divendres vinent, dissabte i diumenge a les instal·lacions del Club Natació Sabadell.

Bones notícies per als de Dani Ballart: el CE Mediterrani actualment és el cué del rànquing entre aquestes potències, fet que motiva encara als jugadors. En cas de que divendres a les 20h assolissin la victòria, l’endemà a la una del migdia es trobarien amb el guanyador entre el CN Mataró i el local CN Sabadell.

Aquest és un quadre assequible segons el capità de l’equip andreuenc Eric Brugué:
“Suposo que el primer partit serà molt igualat. Per tant, esperem passar a la següent ronda. Tenim amb moltes ganes i l’equip està en línia ascendent i volem seguir així a la Copa”.
Aquest campionat, però, acostuma a ser molt més ajustat i més emocionant que la resta i el nostre capità ens explica com ho viu l’equip: “Durant molts anys hem demostrat que quan són partits difícils i els reptes ambiciosos, ens venim d’alt i som capaços de donar el millor”

Doncs que així sigui!

WhatsApp Image 2017-01-20 at 14.53.54 (3)

Deixa un comentari