Presentació

La secció de la social és un sector del club dirigit directament al soci que ofereix un conjunt de serveis i l’organització d’activitats dins i fora del club. Aquest àmbit és un dels més rellevants doncs engloba esports com la petanca, la canastra i el tennis taula en els quals hi participen centenars de socis freqüentment.social

El seu objectiu és estar a disposició d’ells per dur a terme una excel·lent organització i administració d’aquestes especialitats i crear-ne de noves segons les necessitats i les inquietuds dels integrants. Les activitats realitzades estan dirigides a totes les edats i tipus de soci (aficionat a l’oci, a l’esport, etc).

Però la secció vol anar una mica més enllà i per això incentiva diverses activitats durant l’any.

Els més emblemàtics són la Cursa oficial de Sant Andreu del Palomar, la pujada a Peu a Montserrat i el concurs d’arrossos (qui fa la millor paella?) Tanmateix, també fem concursos i tallers per a nens i nenes, així com una xocolatada nadalenca!

D’altra banda, la secció social també neix amb la intenció de crear una excel·lent cultura de club i unir a les persones que fan ús de les instal·lacions per “fer pinya” i que, per tant, el soci se senti plenament a gust amb l’entorn.

És per això que aquesta secció pretén estar a prop del soci, per escoltar-lo i estudiar les seves propostes, suggeriments i valoracions. En general, la finalitat del sector és convertir la rutina del soci al club en una de les millors experiències dels integrants del Club Natació Sant Andreu.