Pluja de medalles pels infantils

IMG_8866El Campionat de Catalunya infantil ha estat un triomf col·lectiu
assolit per l’equip infantil de natació. A les instal·lacions del Club Natació Terrassa, els andreuencs han obtingut unes sensacions excel·lents. El conjunt d’actuacions individuals van conduir a un segon lloc general femení i un quart lloc general masculí.

Arnau Honrubia va ser el més destacat ja que es va penjar sis medalles en els tres dies de competició. El nedador nascut al 1999 es va imposar als 200 estils, als 1.500 lliures i als 200 papallona i va ser subcampió als 400 lliures i als 100 papallona. El bronze el va assolir al relleu 4×100 estils.

IMG_8749Eva Amado es va convertir en la protagonista de l’equip femení ja que es va proclamar subcampiona de Catalunya als 100 i 200 braça i als 400 estils. Va assolir dues plates més als relles, tant al 4×100 lliures com al 4×200 lliures.

Aquestes medalles, les col·lectives, van ser les més satisfactòries.  Claudia Giralt, Eva Montes, Ainhoa Valls i Eva Amado van nedar juntes els dos relleus (4×100 i 4×200 lliures) arribant en segona posició. Els nois, en canvi, van destacar al relleu de 4×100 estils fins penjar-se el bronze. El Guillem González va nedar l’esquena, l’Ivan Pérez la braça, l’Arnau Honrubia la papallona i l’Aitor Pérez el crol.

IMG_8910Però la dada més significativa de la valoració d’aquest campionat va més enllà de les medalles i la classificació. Sinó la quantitat de finals individuals disputades: 46. És a dir, els andreuencs van lluir un total de 46 finals, després d’haver superat les eliminatòries.

Aquest equip de campions ara te un altre repte en ment, el Campionat d’Espanya Infantil. Encara queda un més per disputar-lo (del 3 al 16 d’agost a Sabadell) però ja tenen ganes. La il·lusió i la motivació han crescut durant aquests dies i les perspectives són encara més optimistes.

 

Deixa un comentari