A pel Campionat d’Espanya!

sin-tituloA partir de demà i fins diumenge, els 31 nedadors i nedadores de l’equip absolut disputaran el Campionat d’Espanya de piscina curta a les instal·lacions del Club Natació Sabadell. Els de Jordi Jou han preparat especialment aquesta cita des del setembre, ja que és la competició més important del cicle, i una gran oportunitat per tancar estant encara més amunt.

Els objectius de tots i totes és la rebaixa dels propis registres; tot i que individualment cada esportista s’ha fixat els seus propis reptes durant aquests tres dies. I la puntuació general serà, com sempre, la lluita conjunta per l’assoliment de punts -en la que els relleus tindran una gran rellevància-.

La competició té un format de contrarellotge; per tant, desapareixen les eliminatòries i es converteix en un seguit de finals directes. Per tant, es tracta d’un campionat més ràpid i més dinàmic, en el qual la majoria disputarà diverses proves, fet que li suma emoció.
Pels seguidors que no puguin assistir a la piscina de Can Llong, podreu veure en directe per streaming totes les jornades a través de la web de la Real Federación Española de Natación

Molta força a tots i a totes!

Deixa un comentari