Obrim preinscripcions per als Casals d’estiu del Fabra

Us informem que obrim preinscripcions per als casals d’estiu del Fabra. Davant la situació d’excepcionalitat ocasionada per la Covid-19 i mirant d’evitar desplaçaments de les persones i professionals que hi intervenen, volem facilitar que la gestió es pugui fer des de casa.

Més endavant trobareu el formulari per fer la preinscripció i podreu escollir la vostra activitat. Aquesta preinscripció, no comporta l’abonament de cap import(*) fins que aparegui una directriu oficial que marqui quan i com es desenvoluparan els casals aquest estiu.

En el moment que es confirmi la realització i posada en marxa dels casals, us enviarem un correu electrònic (a l’adreça que hàgiu indicat durant el procés de preinscripció) especificant el termini per fer efectiu el pagament de la/les setmanes sol·licitades; en definitiva, per formalitzar la inscripció. En cas de no fer-ho en el període indicat, la sol·licitud de plaça quedarà anul·lada.

Tingueu present que l’obtenció de plaça definitiva per a l’activitat o activitats, podria veure’s afectada per les mesures de funcionament que se’ns marquin des de l’Administració, per aquest tipus d’activitats.

Tal com també indiquem en el formulari de preinscripció, el Club mantindrà uns criteris de preferència (que trobareu especificats), tal com ha vingut fent fins ara.

Per a qualsevol dubte, contacteu amb adminfabra@cnsantandreu.com.

Formulari de preinscripció

Fulletó informatiu de Jocsport i Tennisport

Fulletó informatiu de Cangurosport i Ludosport