Obrim les reserves per a la piscina d’estiu

El pròxim dijous 24 de juny, obrim la piscina d’estiu! Afortunadament, la flexibilització de les mesures de la Generalitat de Catalunya ens permet ampliar considerablement l’aforament (fins al 70%):De dilluns a divendres: 120 persones a cada franja de reserva
Caps de setmana i festius: 150 persones a cada franja de reserva  

Us expliquem com funcionarem:

– L’entrada a la zona recreativa d’estiu es farà pel jardí, on hi haurà personal de vigilància controlant l’accés i la sortida de l’espai. Cada soci i sòcia haurà de mostrar el comprovant de la reserva (reserves online amb el correu de confirmació i reserves presencials amb el tiquet de recepció).

– En cas dels no socis menors de 6 anys, la reserva s’haurà de fer presencialment.

– És obligatori validar el carnet de soci al lector de l’entrada per accedir al Club. Per poder entrar a la zona recreativa, prèviament haureu d’haver fet la corresponent reserva (els infants també hauran de fer la seva).

– La durada de l’estada serà d’1h i 45 minuts i deixarem 15 minuts entre torns per tasques de neteja i manteniment.

– Us haureu de canviar al vestidor general de socis i sòcies.

– El cap de setmana, a partir de les 11:30h s’ampliarà la zona recreativa amb dos carrers de la piscina de 50m i habilitarem una zona de pas per evitar les obres.

– El solàrium i la piscina recreativa són una mateixa zona. Per tant, per assistir al solàrium, caldrà fer una reserva de la zona recreativa.

– No es pot prendre el sol a les grades per qüestions de seguretat i per la realització de les obres actuals.

– Hi haurà gandules com venia sent habitual.

– Es podran fer un màxim de 5 reserves setmanals.

– Es pot reservar amb 7 dies d’antelació.

– Us demanem que anul·leu la vostra reserva si no podeu venir per respecte a la resta de socis i sòcies que podrien fer ús d’aquest espai. Si es detecta una pràctica irregular, el Club es reserva la potestat de prendre les mesures adients.