Obres de rehabilitació de la cúpula

Estem començant les obres de rehabilitació de la cúpula de la piscina que formaven part del pla d’inversions extraordinari 2015-2019 (prorrogat fins al 2023 i aprovat a l’Assemblea del 26 d’abril de 2018), amb l’objectiu de complir la normativa vigent i garantir la seguretat de tots els usuaris i usuàries. Aquestes actuacions estaven previstes per al 2019 però no es van executar perquè no podíem garantir l’obertura de la piscina durant la realització de les obres.  En el 2020 vam fer actuacions parcials i aquest any finalment podrem portar a terme la totalitat de les accions previstes.

Afortunadament, hem trobat la manera de minimitzar les afectacions i evitar el tancament de la piscina aquest estiu. Es tracta d’un muntatge complex però ens permetrà treballar a la cúpula sense aturar l’activitat a l’aigua.  El projecte consisteix a muntar una bastida al frontó i a la pista 6 de tennis que després traslladarem amb una grua de grans dimensions a la piscina per poder executar les obres.

A continuació us detallem el calendari previst i les afectacions a les diferents zones del Club. L’objectiu d’aquests tancaments és garantir la màxima seguretat de tots els usuaris i usuàries de la instal·lació.