NOU AJORNAMENT DE L’ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA

Lamentablement, després d’estudiar diverses possibilitats, hem d’informar-vos que l’assemblea que estava convocada per al pròxim 19 d’octubre, ha quedat novament ajornada sine die.

Estem vivint la pitjor època que aquest club ha hagut de suportar des de fa molts anys, ja que les actuals exigències en la protecció de la salut per part de les administracions sanitàries, tant en l’àmbit estatal com en l’àmbit autonòmic, ens impedeixen desenvolupar-nos com sempre hem fet, tant en els aspectes socials i esportius del club, com en els aspectes legals. Això comporta que ara mateix no podem celebrar presencialment la reunió del 19 d’octubre perquè existeix un límit de només 6 persones i francament, fer-ho de manera telemàtica, amb la massa social que té el club, és pràcticament impossible.

Hem consultat la possibilitat de realitzar l’assemblea telemàticament amb diverses empreses però amb el nostre volum de socis és molt difícil garantir tots els drets dels nostres associats i associades, que algú no es quedi fora o, com ha passat a altres llocs, que pugui produir-se alguna impugnació per incidències tècniques.
Els criteris que l’administració ha fixat en el decret 31/2020 publicat per la Generalitat de Catalunya, exigeix que, per a poder dur a terme una Assemblea de manera telemàtica, cal acreditar que tots els socis tinguin accés als mitjans telemàtics necessaris. Això a la pràctica és impossible de garantir amb 6000 socis amb dret a assistir a les reunions, encara que a la realitat l’assistència a una assemblea sigui en un número molt menor.

Afortunadament, el nou decret publicat el passat 10 de setembre de 2020 preveu possibilitats per a la gestió del dia a dia de les entitats que es trobin en aquesta situació per tal que no es generi cap inconvenient o problema legal. Els comptes de l’any 2019 i el pressupost de l’any 2020 s’hauran de ratificar en el moment en què puguem reunir-nos o que s’aixequin o modifiquin les actuals mesures de protecció sanitàries. En aquests moments, ens agradi o no, és impossible fer-ho.

Confiem que aquestes mesures no durin massa en el temps i estarem pendents perquè, en el moment en què sigui possible dur a terme aquesta assemblea, es pugui celebrar ràpidament i pugueu assistir tots els que vulgueu com sempre hem fet.

Atentament,

Junta Directiva del Club Natació Sant Andreu