Nota legal

1. INFORMACIÓ DEL TITULAR

El present lloc web www.cnsantandreu.com és propietat del Club Natació Sant Andreu amb CIF: G-08494320 i situat a Rambla Fabra i Puig, 47 – 08030 Barcelona.
Si té algun dubte, consulta o suggeriment, podeu contactar amb nosaltres a través del nostre correu electrònic comunicacio@cnsantandreu.com o per telèfon al 933456789.

Us recomanem que llegiu atentament el que vulgueu mostrar a continuació, ja que la navegació per la nostra web significa que accepta el present Avís Legal, així com la resta de les polítiques (Privacitat i Cookies) i la legislació espanyola vigent en matèria de Protecció de dades, amb renúncia a qualsevol altre fur general o especial que li pogués correspondre.

2. TERMES D’ÚS
Amb l’accés a la nostra web, oferirem als nostres usuaris tota la informació sobre les seves activitats i els nostres serveis.
L’accés és privat i unipersonal, només es permet l’accés en nom propi, excepte les persones prèviament autoritzades i supervisades pel CLUB DE NATACIÓ SANT ANDREU.

Quan accedeix als nostres serveis oferts, accepta:
Complir amb aquests termes, inclòs el restant de les polítiques del CLUB DE NATACIÓ SANT ANDREU, (Política de Privacitat i Aviso Legal) i tota la legislació aplicable.

 

 • Introduir solament informació veraç i exacta.
 • Utilitzar la compta unipersonalment i no comercialitzar amb ella.
 • Actualitzar-la i utilitzar-la per qualsevol fi il·legítim i immoral.
 • Ser responsable de tota operació que es realitzi a través del seu compte.
 • Mantenir la seva compta en estricta confidencialitat, fent-se responsable de qualsevol violació d’aquesta.
 • Respectar els continguts de la web i mai fer ús d’ells sense autorització.
 • Garantir que la informació sigui al dia i mai no continguin dades falses o infringir drets de tercers o violar qualsevol llei o regulació existent.

 

CLUB DE NATACIÓ SANT ANDREU es reserva el dret de prendre les mesures legals necessàries en cas que algun d’aquests termes sigui incomplit.

Aquests termes poden veure’s alterats, per això us aconsellem que revisi regularment la seva compta. Qualsevol actualització entrarà en vigor 30 dies després de la comunicació a l’usuari. L’accés a associats després d’aquests 30 dies dóna l’acceptació als canvis produïts i confirma que està d’acord amb els canvis produïts.

En cas de no estar d’acord amb algun canvi (o qualsevol de les nostres polítiques), cal cancel·lar la seva comanda comunicant-se per correu electrònic a comunicacio@cnsantandreu.com i deixant d’utilitzar el nostre servei.

3. GARANTIES I RESPONSABILITATS
En la nostra web oferim informació sobre nosaltres i sobre els nostres serveis prestats, amb total garantia, fiabilitat i exactitud.
Els usuaris que utilitzen la nostra web han de ser majors de 18 anys i tenir plenituds de capacitats legals per poder enllaçar amb el nostre Avís Legal.

El CLUB DE NATACIÓ SANT ANDREU podrà aplicar les accions legals que crea convenient en el cas que l’usuari utilitzi la informació sobre activitats o serveis que posem a la seva disposició per desenvolupar activitats contràries a les lleis, a la moral o a l’ordre públic i, en general, a fer un ús no conforme amb les presents condicions generals.

El CLUB DE NATACIÓ SANT ANDREU es reserva en tot moment el dret a modificar i actualitzar tots els continguts de la web, així com el present Avís Legal, sense necessitat de previ avís, sent responsabilitat de l’usuari revisar-los en el moment de cada accés i / o utilització, ja que el seu ús implica la seva acceptació.

4.FUNCIONAMENT DE LA WEB I ENLLAÇOS

El CLUB DE NATACIÓ SANT ANDREU no es responsabilitza de:

 • Qualsevol dany produït per interferències, omissions o virus informàtics causats per motius aliens a la nostra web, així com les intromissions il·legítimes que puguin dur a terme tercers causant danys al sistema informàtic.
 • Qualsevol tipus d’interrupció o error que es donin en l’accés a la web i dels problemes tècnics que es podran produir durant la connexió a Internet.
 • Els enllaços de tercers a aquesta web, ni a través d’enllaços d’aquesta web a altres webs:

 

Queda prohibit tot enllaç de tercers a aquesta web i en el seu cas es requerirà l’autorització expressa prèvia de CLUB DE NATACIÓ SANT ANDREU. En qualsevol cas, els enllaços hauran de fer-se a la seva pàgina principal.

La web no assumirà cap responsabilitat derivada de l’existència d’enllaços de continguts externs a aquest lloc.

5. PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

La web www.cnsantandreu.com compleix amb la legislació espanyola sobre propietat industrial i intel·lectual i amb la resta de la legislació espanyola vigent aplicable al cas. La legislació és aplicable tant a la web com a tots els seus continguts, base de dades, marques, logotips, noms comercials, imatges, dibuixos, gràfics, arxius de text, àudio, vídeo i programari.

La condició d’usuari de la nostra web:

 • No atorga en cap cas llicència o cessió total o parcial dels drets sobre propietat intel·lectual i industrial.
 • No confereix cap tipus de dret per a la còpia o reproducció, total o parcial en el mateix idioma o en qualsevol traducció d’aquesta.

 

Queda totalment prohibida qualsevol distribució, comunicació pública o transmissió total o parcial dels continguts sense previ consentiment dels titulars, excepte en les modalitats que permeti la llei i d’acord amb les normes d’ús d’aquesta web.