Nota informativa de la Junta Directiva sobre la finalització del seu mandat i la facultat de convocar l’Assemblea

Tal com hem anunciat en diverses ocasions, una de les prioritats d’aquesta Junta Directiva una vegada s’aixequés l’estat d’alarma era la celebració de l’Assemblea General Ordinària. Com bé sabreu, aquesta es va haver de suspendre per imperatiu legal arran del confinament per la Covid-19. Un dels punts més rellevants a tractar en la propera Assemblea serà el de retre comptes de la gestió que hem fet de la situació excepcional que ha provocat la pandèmia.

No obstant això, els serveis legals del Club i la Secretaria General de l’Esport ens informen que abans de celebrar aquesta Assemblea General Ordinària és imprescindible convocar el procés electoral, ja que l’actual Junta Directiva finalitza el seu mandat el 22 de juliol de 2020.

És per això que ens veiem obligats a convocar eleccions en aquests moments i celebrar l’Assemblea amb posterioritat. La setmana vinent anunciarem la data d’aquesta, ja que estem buscant una ubicació per a dur-la a terme respectant les actuals mesures de seguretat.

Ens hauria agradat poder celebrar primer l’Assemblea i després les eleccions, però la situació de confinament i les normes legals ens han obligat a prendre aquesta decisió. Per evitar-vos actuacions durant el mes d’agost, hem elaborat un calendari que facilita la participació de tots els socis i totes les sòcies. D’aquesta manera, l’acte de votacions tindrà lloc dimecres 9 de setembre.

Volem agrair-vos novament el suport i la comprensió que ens feu arribar i que ens ajuden a seguir treballant incansablement per minimitzar les afectacions de l’actual situació en el nostre Club.

Calendari electoral: 
10 de juliol: Anunci a la premsa i als socis.
13 de juliol: Sorteig públic per designar la Junta Electoral.
15 de juliol: Constitució de la Junta Electoral i nomenament del seu President.
16 de juliol: Publicació del cens electoral. Inici del termini de reclamacions al cens.
21 de juliol: Finalització del termini per presentar reclamacions al cens.
22 de juliol: Publicació del cens definitiu.
23 de juliol: Inici del termini per presentar candidatures a membres de Junta Directiva.
30 de juliol: Finalització del termini de presentació de candidatures.
31 de juliol: Publicació de les candidatures.
9 de setembre: Acte de votacions. El col·legi electoral s’obrirà a les 11h i es tancarà a les 21h.