Nivell altíssim al Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona

Tanquem una nova edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona. Aquest any era encara més especial perquè celebràvem el centenari de la Federació Catalana de Natació, el 50è aniversari del Club Natació Sant Andreu i la represa d’aquesta competició després de la cancel·lació de l’any passat. Barcelona ha tornat a ser l’última etapa del Mare Nostrum així que donem per finalitzat també el circuit després de les parades de  Mònaco i Canet.

Ha estat una edició molt intensa amb un nivell molt alt de tots els esportistes a 50 dies dels Jocs Olímpics. S’han batut dos rècords d’Espanya: el de Sergio de Celis en els 100 m lliures amb un temps de 49.08 i el de Hugo González de Oliveira, vigent campió d’Europa, en els 200 m estils, amb un temps de 1.56.31 que també va ser rècord del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona i del Circuit Mare Nostrum.

Els holandesos Arno Kamminga (braça) i Kira Touissant (esquena i papallona) han estat els campions del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona per la puntuació FINA. Respecte als guanyadors de tot el Circuit Mare Nostrum, la campiona ha estat Yuliya Efimova i el campió, Bruno Fratus. Cal destacar la quarta posició de la Lidón Muñoz a la classificació general del Mare Nostrum.

RESULTATS

CLASSIFICACIÓ TROFEU INTERNACIONAL CIUTAT DE BARCELONA

CLASSIFICACIÓ MARE NOSTRUM