Les nedadores infantils, campiones de Catalunya!

WhatsApp Image 2017-07-09 at 21.10.10La secció de natació ha triomfat aquest cap de setmana a Lleida, seu del campionat de Catalunya d’aquesta categoria. Els andreuencs i les andreuenques han estat a primera línia de l’alt nivell competitiu que exigia la competició, superant-se una vegada més en aquesta temporada tan brillant.

L’equip dirigit per Juanmi Rando s’ha proclamat subcampió de Catalunya en la classificació general: els nois han aixecat la copa de bronze i les noies s’han proclamat campiones catalanes. Aquesta suma de punts és la demostració d’un conjunt de proves individuals nedades amb molt bona actitud, després de mesos de treball plens de constància.

El Campionat de Catalunya era una de les cites més importants de l’any, ja que s’ha vist reflectit l’esforç de tota la temporada. Ara, però, alguns ja tenen la mirada fixada en els objectius de la temporada vinent, que l’afronten amb plena il·lusió i motivació; i altres es preparen per al Campionat d’Espanya que se celebrarà a partir del 27 de juliol a Màlaga.