Els nedadors alevins es proclamen campions d’Espanya!

UnknownL’equip masculí de la categoria aleví ha fet història en el nacional celebrat a les piscines Bernat Picornell. Els nostres nedadors s’han proclamat Campions d’Espanya després de brodar totes les jornades disputades.

En la darrera sessió l’Alberto Hernández s’ha endut el títol en 200 esquena batent el rècord del campionat (2:11.74), el Pol Aguilera ha batut la millor marca nacional en 200 estils recollint la merescuda medalla d’or (2:18.25) i l’Iker Barrera ha estat tercer nacional en el 400 lliures amb uns excel·lents 4:31.46.

I per acabar aquest excepcional Campionat els rellevistes també s’han imposat en el 4×100 estils, una prova en la qual també s’han endut el rècord de la competició amb 4:16.62.

D’aquesta manera els nedadors alevins tanquen una temporada inoblidable. Els esportistes entrenats per Carlos Peña han fet història i han deixat el nom del CN Sant Andreu a dalt de tot. Però la temporada vinent seguiran treballant per seguir millorant i estar encara més amunt. Sempre més, sempre millor.