Els nedadors alevins campions d’Espanya!

WhatsApp Image 2018-07-22 at 20.36.38L’equip aleví masculí de natació s’ha proclamat campió d’Espanya en el nacional que s’ha celebrat des de dijous a les instal·lacions del CN Sabadell. El conjunt entrenat per Carlos Peña ha lluït un campionat excel·lent on han predominat les millors marques i la unitat de tot l’equip. Aquest fet s’ha vist reflectit en els relleus, ja que en les tres proves els nedadors del CN Sant Andreu han pujat a podi: el quartet del 4×100 lliures i del 4×200 lliures es va proclamar campió, mentre que en el 4×100 estils han estat subcampions.
Pel que fa a l’àmbit individual, el Pol Aguilera s’ha endut l’or en 400 estils, 200 braça, 200 estils i ha estat tercer en 200 esquena. D’altra banda, l’Iker Barrera s’ha penjat l’argent en 100 i en 200 lliures.
A part, la gran part de l’equip ha aconseguit superar-se i batre les millors marques personals. D’aquesta manera, l’equipàs de Carlos Peña tanca una temporada plena d’èxits i d’aprenentatge. El CN Sant Andreu també vol agrair la gran tasca de les delegades, que donen suport en tot moment. Gràcies!

FELICITATS CAMPIONS I CAMPIONES!