Navarro i Escrits, campions a Banyoles

20160918_nat_travessiamasculina_carleslopez_webEls dos nedadors del Club Natació Sant Andreu, Judith Navarro i Albert Escrits s’han proclamat campions de la 73ª Travessa de l’Estany de Banyoles.

Navarro s’ha imposat amb autoritat amb un temps de 25 minuts i 38 segons, més d’un minut respecte la segona classificada. A l’arribada, Navarro ha confessat que aquest any no havia fet vacances ja que va competir al Campionat d’Europa d’Aigües Obertes; i per tant encara arribava amb el pic de forma que li ha permès distanciar-se de les seves competidores des de bon principi. També ha lamentat que ha estat una llàstima no saber els parcials perquè hagués pogut intentar acostar-se al rècord de Belmonte (24’52”).

En la categoria m20160918_nat_travessiafemenina_carleslopez_webasculina s’ha imposat Albert Escrits, un nedador que ja forma part del Club Natació Sant Andreu. El joveníssim Escrits (nascut al 1998) s’ha imposat als darrers metres i ha acabat en un temps excel·lent de 23’37” en aquesta llarga distància de 2 quilòmetres.

D’altra banda, han competit totes les categories del Club Natació Sant Andreu ja que es tracta d’una festa esportiva molt especial. Tant els petits com els grans inauguren la temporada a la capital del Pla de l’Estany per posar-se més en forma i fer pinya. Després de l’esforç, com és tradició, es mengen la botifarra tots junts.

 

Deixa un comentari