Els mundialistes, molt motivats abans de viatjar cap a Gwangju

Avui hem fet un media day molt productiu a la Pere Serrat. Els mitjans de comunicació han gaudit de l’entrenament de la Jèssica Vall, la Lidón Muñoz, el Joan Lluis Pons, l’Àfrica Zamorano i el Jordi Jou. Després han pogut parlar amb ells a només 24 hores de marxar al mundial de Gwangju, unes converses en què els nostres mundialistes han mostrat la seva gran motivació envers amb aquesta competició:

Lidón Muñoz:

“Tinc moltíssimes ganes d’arribar i començar perquè és el meu primer mundial de piscina de 50 i em fa molta il·lusió. És la competició de més nivell a la que faré front. Vull aprofitar aquest mundial d’alt nivell per lluitar molt com he fet en les preparatòries que m’han anat tan bé. Tinc moltes ganes de lluitar molt les eliminatòries per passar les màximes rondes possibles.”

Joan Lluis Pons:

“Un mundial a un any vista dels Jocs Olímpics és una gran oportunitat per practicar situacions que potser ens trobem l’any vinent. Però hi haurà molt nivell així que per sobre d’això vaig amb l’objectiu d’intentar competir el màxim amb els altres estilistes mundials i a veure si aconsegueixo estar espavilat i ficar-me a la final al matí. Un cop a la final, sortir a per totes i a veure què passa.”

Jèssica Vall:

“Estic molt contenta amb aquest mundial. En el futbol es diu partit a partit i a la natació és el mateix, hem d’anar fase a fase i donar el 100% cada cop que entrem a la piscina. Nedant tres proves, crec que el calendari pot ser molt complet i cada cop que em tiri a l’aigua és una oportunitat que intentaré no desaprofitar. La feina més dura ja està feta i anar amb tres nedadors més del club dóna molta confiança”.

Àfrica Zamorano: 

“En aquest mundial nedaré 100 i 200 esquena i ho afronto amb moltes ganes i molta motivació ja que a l’anterior mundial vaig marxar amb mal gust de boca perquè només vaig fer una semifinal i aquest any m’agradaria millorar les posicions i aconseguir la meva millor marca. Vaig a lluitar molt i també a passar-m’ho bé.”