Més waterpolo i natació!

ATE_9789Aquets cap de setmana continua la intensitat esportiva de les seccions d’aigua del Club Natació Sant Andreu.

Pel que fa al waterpolo, l’equip juvenil femení es desplaça a Madrid per disputar el Campionat d’Espanya de la seva categoria. Comença demà i debutaran contra EWP Zaragoza a les 10:30h. Més tard, a les 17h, disputaran el segon partit contra el CW Marbella. El dissabte a la tarda jugaran els quarts de final i diumenge, semifinals i final (definició de la classificació). Desprès de que l’equip cadet es proclamés campió estatal les energies estan al 100%. L’equip de Dani Ballart està més que motivat i preparat per afrontar el repte nacional.

Pel que fa a la natació, els esportistes de la categoria aleví també es desplacen a la capital per afrontar el Campionat d’Espanya. La Marina Guardia, l’Aitana Roldan, l’Alberto Hernández, el Victor Burgos, el Ivan Batalla i l’Eloi Tejedor demostraran tot l’entrenament realitzat fins enguany. Desprès d’assolir aquestes exigents mínimes, preocuparan rebaixar-les i classificar-se a les finals per competir entre els millors d’Espanya.

Els absoluts i júniors posaran punt final a la temporada a Mataró. La capital del Maresme acollirà el darrer Circuit Català de Trofeus i el Campionat de Catalunya júnior en una mateixa competició durant tres dies (de divendres a diumenge).  I, d’aquesta manera tancaran una temporada plena d’intensitat esportiva i molt aprenentatge.

Molta sort a tots!

Deixa un comentari