Màxim nivell de les jugadores

silviaL’equip de waterpolo femení ha lluït un excel·lent segon partit de lliga a la Piscina Pere Serrat. Les noies de Javi Aznar han sumat tres punts davant del Waterpolo Dos Hermanas, un conjunt perillós i molt ambiciós. Però les ganes de les andreuenques per començar a puntuar ha comportat un seguit de bones jugades desembocades en 15 ràpides dianes encertades. El resultat aclaparador de 15-3 no només demostra el bon partit realitzat, sinó la bona tònica d’aquest equip en la Divisió d’Honor Femenina.

L’absolut maculí, però, no ha viscut l’encontre desitjat: la visita a les instal·lacions del CN Rubí s’ha convertit en un dur malson. Els de Dani Ballart no han pogut sumar en aquesta ocasió, doncs un malaurat 12-11 ha decantat la balança cap al local. Tanmateix, els esportistes se senten còmodes a l’aigua percebent la bona direcció i la ràpida progressió de la cohesió del gruo.

La setmana vinent rebran el totpoderós CN Atlètic-Barceloneta, un gran repte per superar amb l’objectiu de seguir sumat. Les noies visitaran a líder actual de la lliga, al CE Mediterrani, per continuar demostrant el talent i la bona feina acumulada fins enguany.

 

Deixa un comentari