Mateos i Dolz campions de la Copa Federació!

esquaixDurant els dies 22 i 23 d’abril el Gimnàs Triops de Banyoles ha organitzat la Copa Federació Infantil d’esquaix en categories sots11/15 amb més de 40 participants provinents de diferents punts de Catalunya. Disset jugadors en categoria sots11 i vint-i-quatre en sots15 reflecteixen la bona salut de la cantera de l’esquaix nacional, cada cop més consolidada i en creixement qualitatiu i quantitatiu.

En categoria sots15 femenina superioritat mostrada per la Sofia Mateos i Noa Romero que es van plantar amb relativa facilitat a la final. La Sofia es va endur els primers dos jocs malgrat la forta oposició de l’actual campiona d´Espanya sots13, que va ser capaç de guanyar el tercer joc en el tiebreak, per acabar perdent en quatre jocs
En la categoria sots15 masculina, els dos favorits, l’actual subcampió d’Espanya sots15 i l’actual campió d’Espanya sots13;  Pablo Dolz, i l’igualadí Nacho Fajardo, van arribar a la final sense complicacions. Es van desfer a les semifinals de Noa Romero i Sofia Mateos respectivament. La final va ser molt emocionant amb el Pablo avançant-se 2 jocs a 0 i el Nacho, molt combatiu, remuntant fins arribar al cinquè joc on malgrat els problemes físics del Pablo, la seva experiència es va acabar imposant per endur-se el definitiu joc per un ajustadíssim 12-10.

 

Deixa un comentari