Marta Gonzalez, espanyola més ràpida als 100 lliures

La tercera jornada del Campionat d’Espanya Open de Primavera ha estat protagonitzada per la presencia dels nedadors i nedadores del Club. A gairebé totes les finals hi havia algun integrant de l’equip de Jordi Jou. Ha estat una tarda dura pels nostres nedadors dons el cansament ja es comença a percebre’s i el nivell de la competició no disminueix. Malgrat la situació, els nostres han estat a l’alçada.

Jessica Vall s’ha endut la segona medalla als 50 braça, aquesta vegada d’argent doncs l’ha superat la turca Zeynep Gunes. Amb 31’’69 no ha pogut rebaixar la mínima per Kazán però demà disputa la seva millor prova en la que ha dipositat totes les seves esperances: els 200 braça. Al seu costat ha nedat Sandra Garcia, la nedadora més sorprenent del Club Natació Sant Andreu. Després de fer un salt impressionant als 100 braça i ser la segona espanyola més ràpida, avui ha realitat una altra magnifica actuació arribant en setena posició amb 32’’98.

Marta Gonzalez ha estat l’espanyola més ràpida a la prova dels 100 lliures trencant la barrera dels 56 segons (55’98). Per davant de Melani Costa ha aconseguit ser tercera de la Competició “Open”. Després d’haver passat per una lesió al braç, Gonzalez ha demostrat la seva capacitat de recuperació ràpida. L’andreuenca del 1995 s’ha posat en forma el més ràpid possible, fet que l’ha conduit fins el tercer escaló del podi.

297988_1945754719531_1164019_nÀfrica Zamorano ha afrontat una de les proves més competitives del Campionat: els 200 estils. Quatre nedadores estaven disposades a fer-se la mínima pel Mundial però només ha estat capaç la invencible Mireia Belmonte. Zamorano, no obstant, ha fet una bona marca (2’15’’29) rebaixant la mínima exigida pel Mundial Júnior que es celebrarà a Singapur.

A la mateixa prova dels 200 estils, el jove del 1995 Mario Navea no ha tingut dubtes durant la Final B. Ha sortit a per totes buidant-se des del principi però ho ha pagat al darrer hectòmetre, durant la braça i el tram de crol. Tot i així, ha igualat l’excel·lent marca d’aquest matí (2’07’’61) i ha finalitzat vuitè d’aquesta final B. Navea també ha disputat la Final C dels 50 braça en la que ha assolit un satisfactori 30’08.

Juanjo Garcia ha nedat la mateixa prova: els 50 braça, una distancia que li queda curta per la seva extraordinària aptitud de migfondista. Ha estat entre els millors fins a ser setè amb 19’’13. Atlas Guerrero, d’altra banda, ha disputat la Final B dels 100 lliures. En un nivell molt igualat de tots els rivals, Guerrero ha aconseguit posicionar-se sisè amb 51’’35

Demà els hi resta la darrera jornada del Campionat on esperem una presencia tan nodrida de nedadors del Club Natació Sant Andreu i actuacions excel·lents pels mateixos.

Deixa un comentari