Marta González, campiona del Circuit Català de Trofeus!

20171107_125834(0)Aquest matí s’ha donat el tret de sortida al Trofeu de Circuits Català de Natació, un conjunt de competicions que organitza la Federació Catana de Natació amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona. La primera d’aquestes etapes se celebra a les instal·lacions del Club Natació Sant Andreu, la qual acull el Trofeu Alejandro Lopez.

Seguidament són les altres seus qui acullen aquestes competicions: el CN Minorisa (Trofeu Fèlix Serra Santamans), el CN Terrassa (Ciutat de Terrassa i Campionat de Catalunya), el CN Sabadell, el CE Mediterrani (Trofeu Sant Jordi), el CN Ciutat de L’Hospitalet i el CN Mataró (Trofeu Ciutat de Mataró i Campionat de Catalunya Júnior).

L’acte l’ha presentat oficialment la diputada d’Esports de la Diputació de Barcelona, Maite Fandos, i el president de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertran, acompanyats del president del CN Minorisa, Lluís Lázaro, qui han donat lloc al lliurement de premis de la temporada anterior, un dels quals ha guanyat la nedadora andreuenca Marta González. La velocista de 50, 100 i 200 lliures ha guanyat el guardó de la primera classificació femenina, a pesar d’absentar-se en dues etapes. Però la constància i el bon nivell demostrat a cada competició l’han conduït a rebre aquest embelmàtic premi.

20171107_124757Per acabar la presentació, s’han fet una foto de família els esportistes, els polítics i els presidents de tots els clubs participants, amb la presència del president del Club Natació Sant Andreu, Àngel Bernet.