L’Àfrica 8a d’Europa!!

La jove nedadora Àfrica Zamorano s’ha proclamat vuitena d’Europa a Glasgow en 200 esquena amb 2:11.55, una prova molt exigent en la qual ella ha estat a l’alçada superant el temps de semifinals. A cada temporada Zamorano se supera i ara, gràcies a aquest merescut mèrit, s’ha consolidat en l’alt nivell internacional absolut.

Felicitats cracks!!!👏

ATE_0557

 

La jove nedadora Àfrica Zamorano s’ha classificat a la final dels 200 esquena en el Campionat d’Europa que s’està celebrant a Glasgow. Zamorano ha firmat uns bons 2:11.69 i ha complert el seu objectiu: ser finalista europea absoluta.
Zamorano s’ha mostrat satisfeta per haver-se superat: “He aconseguit rebaixar el temps del matí i per això estic contenta. Però demà vull esgarrapar algun segon més”.
No ho tenia fàcil l’andreuenca, ja que ha sortit en un carrer lateral i li complicava la visibilitat cap a les rivals, però no l’ha afectat aquesta situació: “He anat a per totes, fent la meva carrera. He nedat tècnicament bé, que és el que havíem parlat amb el meu entrenador Jordi Jou”.
Amb un somriure d’orella a orella l’Àfrica ens ha tornat a contagiar de la seva simpatia i ella s’ha guanyat la recompensa a tot l’esforç invertit. Demà serà una final molt emocionant! A tope Afri!

 

________________________________________________________________

ATE_7018

 

La nedadora Àfrica Zamorano disputarà la semifinal del 200 esquena a l’Europeu de Glasgow2018. Zamorano ha assolit el quinzè temps amb 2:14.30, una bona marca que li permetrà competir entre les millors d’Europa aquesta tarda. La veurem en directe a les 17.53 a Teledeporte.
A tope campiona!

D’altra banda, la Jèssica Vall assoleix uns bons 50 braça amb 31.86, tot i que no disputarà la semifinal d’aquesta prova. Vall , pel que fa a proves individuals, tanca un campionat brillant, inoblidable i molt especial gràcies a la plata aconseguida fa només unes hores. Impressionant!

________________________________________________________________

Les nedadores Àfrica Zamorano i Lidon Muñoz s’han proclamat cinquenes d’Europa amb el quartet espanyol que ha disputat el 4×200 lliures (8:02.04) a Glasgow. Zamorano ha marcat uns excel.lents 2:00.85 en la segona posta i Muñoz uns també  boníssims 2:01.47 en la quarta: dues fantàstiques actuacions que han marcat aquest excel·lent relleu!

D’altra banda, Lidon Muñoz s’ha proclamat novena d’Europa en 100 lliures amb un temps de 54.64, sent reserva en la final.

FELICITATS CRACKS!👏ATE_5746

ATE_6352