Les waterpolistes llueixen una emocionant victòria contra el Moscardó

L’equip de waterpolo femení ha aconseguit un òptim quart lloc a la lliga d’honor femenina després de guanyar al seu rival directe, el CN Madrid – Moscardó.  Ha estat un partit igualat fins el darrer quart, quan les de casa s’han imposat a les madrilenyes.

Les noies de Javier Aznar han signat un resultat extraordinari, acabant en 12-9 a les seves instal·lacions. La victòria ha estat fruit de l’últim quart ja que han tingut forces i ganes per marcar cinc gols mentre el rival només en va poder celebrar dos.

Tanmateix cal destacar a Marta Recio per la quantitat de gols col·locats i Silvia Morell per l’excel·lent estat de forma que demostra amb només catorze anys.

El col·lectiu andreuenc, però, ja tenen la mirada posada en la Copa de la Reina, que es disputarà des del proper divendres sis de febrer. El primer partit serà contra el CN Terrassa.