Les waterpolistes flaquegen a la 1a semifinal

Avui les jugadores de l’equip absolut de waterpolo no han tingut el millor dia.IMG_6782 S’ha percebut a tres quarts de nou del vespre a la semifinal del Play Off. Ha estat a la Piscina Pere Serrat on les locals han viscut una derrota pesada i patida contra el C.N. Mataró-La Sirena que ha desembocat en un 4-10.

El marcador l’han estrenat les del Maresme al primer minut del partit però de seguida les nostres s’han posat les piles i han tornat la jugada gràcies a Desiré Fajardo. Després, però, les visitants han enclastat a la porteria dos gols seguits.  La precisió de la portera rival ha evitat un empat que podria haver estat esperançador per continuar el partit per bon camí. No obstant això, les andreuenques ja estaven en un desavantatge de 1-3.

Molt pitjor ha estat la segona part doncs s’ha convertit en la dura sentencia . Mentre que les de Mataró han encertat dos llançaments, les de casa no han mogut el marcador. La falta de rapidesa juntament amb la dura defensa del rival han conjugat una mescla desastrosa  pel Sant Andreu. Amb 1-6 s’ha parat l’electrònic per fer mitja part.

A la represa la local Katelin Rigler ha col·locat la segona pilota a la porteria però de poc els ha servit. De seguida el CN Mataró- La Sirena s’ha posat les piles i n’ha encertat tres mes; menys dels que voldrien doncs l’andreuenca Eli Gazulla ha estat ha lluït unes aturades admirables.

Poc han pogut fer les noies de Javi Aznar i Dani Ballart durant el darrer quart. A pesar de ser el parcial en el que han demostrat més superioritat, les andreuenques ja s’havien quedat sense opcions. Mireia Guiral i Noelia Mora han sorprès amb dos gols extraordinaris mentre que el Mataró, s’ha relaxat, i només ha aconseguit un llançament encertat.

Aquest discret resultat no condemna  a les jugadores de Sant Andreu a res. Només cal guanyar a les mataronines durant el proper dissabte. Estem segurs que treballaran la confiança durant els tres dies restants ja que, a les nostres, qualitat no els hi falta. Ara cal una ràpida valoració per detectar les errades i créixer moralment de cara a dissabte.

Parcials:  (1-3/0-3/1-3/2-1)