Doble rècord d’Espanya en relleus!

sin-tituloLes protagonistes de la primera jornada del Campionat d’Espanya absolut han estat els dos quartets participants en 4×50 i 4×100 lliures, doncs tots dos relleus han batut el rècord d’Espanya. Aquest matí ha estat el torn del 4×50: la Marta Gonzalez, la Lidon Muñoz, la Laia Sicart i l’Àfrica Zamorano han deixat el rècord en 1:40.39 (anterior 1:40.63 del NC Real Canoe) després d’haver demostrat explosivitat, i unes “postes” perfectes, a part d’unes marques realment ràpides. I aquest vespre ha estat el torn del 4×100 lliures, que han deixat el rècord en 3:37.75 (anterior 3:38.71, NC Real Canoe). La Marta Gonzalez, la Lidon Muñoz, l’Ana Alonso i l’Àfrica Zamorano han brillat tot i el cansament i la duresa acumulada durant el dia. En aquestes proves, com diu el tècnic absolut Jordi Jou: “el més important recau en els detalls” i, sens dubte, han aplicat tot el seu talent per endur-se la recompensa més dolça: sumar dos rècords d’Espanya!

A escala individual ha brillat Jessica Vall, que no es mou del primer escaló del podi en les proves de braça. En aquesta ocasió s’ha endut l’or en la velocitat: ha marcat uns excel·lents 31.62, mentre que en 100 estils ha estat subcampiona nacional (1:02.17). Ha estat Àfrica Zamorano qui s’ha imposat en aquesta prova, al costat de Vall, amb 1:01.88.

D’altra banda, Mario Navea ha donat la sorpresa en els 50 braça, ja que s’ha guanyat un merescut bronze amb un excel·lent registre (27.64), que demostra la gran tasca d’entrenament de velocitat. Ahmed Mathlouthi ha recollit el bronze en la disputada prova dels 200 lliures. Amb 1:46.37, s’ha situat segon en el marcador en el seu debut a les instal·lacions del CN Sabadell.

Una emoció més que s’ha viscut a la capital vallesana durant la primera jornada del nacional de piscina curta ha estat a la prova dels 200 lliures femenins, perquè tres andreuenques s’han situat entre les millors d’Espanya: Marta Gonzalez s’ha proclamat subcampiona (1:57.68), la Lidon Muñoz s’ha endut el bronze (1:57.94) i l’Àfrica Zamorano ha arribat en quart lloc (1:58.69). L’última prova individual ha estat de total impacte i satisfacció pel CNSA: el joveníssim Albert Escrits s’ha fet un lloc al podi guanyant el bronze en 1500 amb uns impressionants 14:49.46, millor marca nacional de la seva edat, 18 anys.

D’aquesta manera ha finalitzat la primera de les tres jornades. Demà a partir de les 9.30 tindrà lloc la següent sessió i ben segur que al Club Natació Sant Andreu lluirà, com avui, unes actuacions excel·lents que demostren que el CNSA és un dels millors clubs del país. A per totes!

Deixa un comentari