Les tennistes, finalistes al Campionat de Catalunya

Diumenge va ser un dia especial pel tennis andreuenc. image003Concretament per les jugadores de l’equip infantil doncs s’han classificat per la Final del Campionat de Catalunya per Equips Argent. Ho van aconseguir vencent al CT Sants durant les semifinals amb un excelent resultat de 3 a 1.

Els dos primers partits en finalitzar van ser els de les nostres jugadores 3 i 4 Laia Marti i Ariadna Julian posaven el 2 a 0 en la eliminatòria guanyant per la via ràpida a les respectives rivals per un doble 61 i per un 62 / 61.

La número dos del CT Salt apropava a les gironines en el marcador guanyant el seu partit contra la nostra número dos Marta Sarrasí.  Quedava en joc el darrer individual i partit més igualat de la eliminatòria. Finalment la Marina Gil s’imposava per 63 i 64 i ens donava el darrer punt. Mb aquest optimista resultat les noies ja són part d’aquesta esperada Final que es jugarà el proper diumenge  10 de maig a les nostres instal·lacions.

image002D’altra banda, el nostre equip Infantil Masculí també es va imposar al CT Cerdanyola per un ajustat 4 a 3.  En aquest cas van ser els dos dobles definitius els que van decidir l’eliminatòria ja que després dels individuals el marcador reflectia un 3 a 2 al nostre favor. Amb aquesta victòria els nostres nois es classifiquen per les semifinals del torneig que es jugarà el proper dissabte 9 de maig a camp contrari.

Pel que fa als títols individuals, el jugador infantil Joan Moreno  Moreno ha guanyat el torneig  Open Primavera del CD Terrassa en la seva categoria. És el segon triomf pel jove en dues setmanes.

D’aquesta manera, el tennis continua endavant. Recollit fruits i seguint treballant per assolir molts més èxits. Tot i així, aquesta setmana no es programen partits de competició degut al cap de setmana llarg que s’espera.

 

image001

.

 

Deixa un comentari