Les nedadores, primera classificació general!

IMG-20150713-WA0002
Entrega de trofeus: Laura Gàlvez, Jessica Vall, Juanmi Rando, Juanjo Garcia i el president del Club, Àngel Bernet

L’equip femení de natació absolut s’ha proclamat Campió d’Espanya. Les catorze nedadores que formaven aquest equip han sumat un total de 553 punts que les ha conduit fins l’ha primera posició. La quantitat de medalles i finals que han disputat aquest col·lectiu de campiones les ha servit per aixecar la copa més important de la competició. L’equip masculí també ha realitzat una bona tasca doncs han estat els tercers classificats en aquest Campionat d’Espanya.

Durant la darrera jornada de finals, la Piscina Bernat Picornell va viure moltes emocions gràcies als nedadors del Club Natació Sant Andreu. La més rellevant va esdevenir quan Jèssica Vall es va tirar a l’aigua per disputar els 200 braça. L’andreuenca va batre un nou record del Campionat (que tenia ella mateixa) i amb un temps de 2’24’’20 es va tornar a proclamar Campiona d’Espanya.

IMG_9607
Àfrica Zamorano

Àfrica Zamorano es va endur la plata als 200 estils. Marcant un bon registre (2’16’’71), la nedadora només va ser superada per la gallega Bea Gomez. Zamorano disputarà aquesta prova al Mundial Junior (del 24 al 30 d’agost, a Singapur) juntament amb el 200 esquena. Per tant, és positivament rellevant que hagi realitzat una bona marca en aquesta prova.

A nivell col·lectiu també van haver medalles ja que el 4×100 estils femení va tornar a assolir l’or. Àfrica Zamorano, Jessica Vall, Alba Guillamon i Marta Gonzalez es van unir per exprimir-se al màxim. Van treure una avantatge a les segones (el Madrid Moscardó) de cinc segons, per tant va ser les màximes protagonistes del relleu.  Pel que fa als nois, també van pujar al podi però per endur-se les medalles de bronze. Juanmi Rando, Juanjo Garcia, Marc Calzada i Atlas Guerrero van rebaixar el seu registre, fet que els va convertir en tercers d’Espanya en aquest relleu d’estils.

Jèssica VallD’altra banda, molts nedadors del Club van participar a les finals de la darrera jornada. Juanjo Garcia va disputar la Final B dels 100 braça quedant en desè lloc amb 2’18’’16, una marca en el que hagués estat el quart més ràpid a la Final A. Alba Guillamon, a pesar de la seva joventut, va ser la dotzena classificada absoluta als 50 papallona baixant dels 29 segons (28’’80).

La prova amb més presencia andreuencs va ser els 400 lliures on Arnar Rovira es va proclamar setè (3’59’’73) i el Marc Calzada novè (3’59’’94). A nivell femení, la Judith Navarro es va classificar vuitena  (4’25’’64) i la Núria Ciuró dotzena (4’25’’17).

Amb aquestes actuacions es tanca la temporada 2014-2015 de la majoria dels nedadors i nedadores del Club Natació Sant Andreu. El Juanmi  Rando i la Jèssica Vall disputaran el Mundial de Kazan a partir del 3 d’agost i l’Africa Zamorano el Mundial Júnior a Singapur a partir del 24 d’agost. La resta seguiran entrenant durant el juliol i disputaran el Circuit Català a Mataró del 22 al 24 de juliol.

Equip del NSA: Nedadors i tècnics