Les jugadores escalen fins la tercera posició

IMG_4515Les andreuenques han tornat a complir les expectatives de la lliga a pesar d’haver d’afrontar els partits més durs al tram final del Campionat. Aquesta vegada ha estat contra les sevillanes C.W. Dos Hermanas, un equip potent el qual demostren la seva progressió partit a partit. Tot i així, el Club Natació Sant Andreu ha jugat a casa.

La Piscina Pere Serrat ha ajudat a que les locals es sentissin fortes. Amb un discret 5-3 tancant el primer parcial, les de Sant Andreu es guardaven forces per la segona part. Sobretot la defensa, que s’ha endurit sense deixar passar cap golejada.

Amb un excel·lent 13-5, les nostres ja son terceres a la divisió d’honor; un resultat esperançador per encarar la resta de partits.

 

CN Sant Andreu (13): Elisabeth Gazulla, Andrea Garrido, Helena Lloret, Carla Castellà (1), Mireia Guiralt (2), Laura Roca, Katelyn Rigler (2), Noelia Mora (2), Silvia Morell (1), Marta Recio (3), Ariadna Espasa (2) i Maria Hernández.
CW Dos Hermanas (5): Lucia Trinidad, Xenia Sanchez (2), Maria Dolores Salguero, Laura Diaz, Lola Diaz (2), Sara Carmona, Lorena Miranda (1), Celia Reina, Lisandra Frometa, Rebeca Garcia i Clara de la Torre.

 

Deixa un comentari