Les jugadores de waterpolo cadet femení s’han proclamat Campiones de Catalunya!

cadetDesprés de guanyar al CE Mediterrani per 10-4 en una final del tot expectant i brodar un campionat excel·lent, l’equip de waterpolo cadet femení ha tornat demostrar que és el millor club català. Les noies entrenades per Javier Belmonte ja s’havien fet amb el títol de la lliga Catalana, però enguany han volgut tornar a demostrar que la temporada 2016/2017 està sent la millor per aquest equip de campiones.

Les joves jugadores han afrontat el campionat amb confiança i motivació, lluitant per l’objectiu que s’havien plantejat des de l’inici: guanyar demostrant tot l’esforç i sacrifici que han dedicat en els entrenaments per, finalment, arribar a l’escaló més alt del podi català. Així ho han aconseguit i, a part, la jugadora Ruth Ariño ha estat la guanyadora del Premi Anuari, per ser la millor jugadora del campionat.

DCrJb56XkAAuiX2Brillant de felicitat i amb més ganes que mai de waterpolo, les joves promeses es plantegen un objectiu encara més ambiciós per aquesta temporada: el títol nacional. Han demostrat que són capaç de tot. Així doncs, felicitats i endavant!