Les cadets, campiones nacionals!

WhatsApp-Image-20160718 (7)L’equip de waterpolo cadet femení ha tornat a fer història. Les noies de Dani Ballart s’han proclamat campiones d’Espanya de la seva categoria desprès de superar al CN Terrassa 5-9. Aquest fet és inèdit a  la història del Club Natació Sant Andreu, fet que atorga més mèrit a aquest col·lectiu de campiones.

Les andreuenques van començar amb força a les instal·lacions del CE Mediterrani: Van superar al CDW Turia (21-6) i La Latina Alcorcon (12-5) a la fase de grups. A quarts es van trobar un rival complicat però assequible: EL CN Sabadell. Les nostres van vèncer a les vallesanes (4-9) i ja es van mentalitzar per guanyar-se el pas a la final. Abans però es trobarien a semifinals amb el Madrid Moscardó, qui els van posar les coses difícils però finalment les madrilenyes van ser derrotades (11-13).

A la final, totes les components del Club Natació Sant Andreu van entregar-se al màxim lluint un conjunt de jugades eficients, ràpides i brillants que les van conduir a l’escaló més alt del podi. I amb aquest aclaparador 5-9 davant de les egarenques, es van proclamar campiones d’Espanya.

Felicitats a les protagonistes, al cos tècnic i als delegats. Tot esfroç té la seva recompensa i aquest equip se la mereix!