Les cadets, campiones de Catalunya!

IMG_20150628_095617L’equip cadet de waterpolo femení s’ha proclamat Campió de Catalunya en la seva categoria. Ha estat després de vèncer al C.N. Sant Feliu i jugar un conjunt de partits que no van resultar fàcils per l’equip andreuenc. Tot i així, les jugadores de Dani Ballart s’han enfrontat a les adversitats de cada encontre, superant-se a cada jugada fins arribar a la gran final.

A quarts de final van disputar contra el gran C.N. Sabadell, un dels rivals més durs que es podien trobar al campionat. Tot i així es van imposar amb un 7-8 al marcador. Al cap d’unes hores es veurien amb el C.N. Mediterrani, un altre equip potent el qual ja s’han trobat en varies ocasions i ha quedat demostrat el talent del col·lectiu de Sants.

Però amb confiança i tenacitat, les cadets del C.N. Sant Andreu van encertar una golejada més (15-16) i es van guanyar la plaça de la final. El C.N. Sant Feliu era l’altre candidat per assolir l’or.

L’àrbitre va xiular l’inici del partit a les 10 en punt del matí i les de Sant Feliu es van sentir còmodes mentre s’observava un Sant Andreu reservat, calmat. 1-1 va ser el primer parcial i 2-1 el segon. Amb el marcador a favor de les nostres, a l’encontre les del Baix Llobregat van remuntar de sorpresa. Un 1-3 al tercer parcials els donava una avantatge difícil de retallar. Però no hi ha res impossible per les andreuenques. Van lluir un final esplèndid col·locant tres pilotes a la porteria mentre que el Sant Feliu només en va marcar una.

7-5 i l’àrbitre xiula el final del partit. Campiones de Catalunya. Un mèrit, una il·lusió, una satisfacció. L’or ja és a les mans d’aquestes campiones.

 

Deixa un comentari