L’equip infantil demostra el seu talent

unnamed (2)L’infantil Masculí va jugar les semifinals del Campionat de Catalunya per equips a casa del CT Montbui. Un cop finalitzat els partits individuals el resultat va ser de 3 a 2 en contra.

Només els valia guanyar els dos dobles per accedir a la final i malauradament només van aconseguir-ne un. El resultat final va desembocar en 4 a 3 en contra. Per tant els infantils jugaran pel tercer o quart lloc.

Les altres protagonistes de la setmana van ser les jugadores de l’equip infantil, que van disputar la final. Començaven els partits puntuals a les 11:00 del matí.  Molta calor durant tota la jornada i es preveia una eliminatòria igualada.  Van començar els 4 partits individuals a la vegada i el Reus Monterols s’avançava en el marcador amb la seva número 2 Marta Sarrasí amb una còmode victòriaunnamed.unnamed (1)

Cal tenir en compte que les dues primeres jugadores del Reus Monterols són de les millors de la seva promoció.  Quedaven tres punts individuals i la nostra número 4 Ariadna Julian empatava l’eliminatòria en un igualat partit 64 / 75.  Una mica més tard va finalitzar el partit de la número 3 i Laia Martí ens avançava en el marcador després de remuntar un set en contra  67 / 62 / 60,  només quedava en joc el partit de les dos número 1 i en un emocionant final Marina Gil no podia amb la jugadora del Reus Monterols  57 / 57 . Això donava pas que la Final es decidís en el doble decisiu on la nostra parella es va veure superada per un doble 64 per les reusenques.
image008

Només cal felicitar al nostre equip per l’excel·lent Campionat realitzat i també aplaudir a tots els que van assistir a la final i van donar el seu suport a l’equip.