L’enriquidora experiència a Croàcia

IMG-20150410-WA0000Del 8 al 12 abril  els nostres waterpolistes alevins van tenir la gran oportunitat de participar en el torneig internacional TOMO UDOVICIC que es disputa a la ciutat croata de Dubrovnik.  El torneig hi van participar 26 equips de diferents països (Croàcia, Sèrbia, Montenegro, Itàlia, Alemanya, França i Espanya).  La piscina, per capacitat per 3000 espectadors, impressionava.  A la ciutat es respirava waterpolo: camps de waterpolo al mar, porteries al pati de les escoles…

Així doncs era difícil frenar l’entusiasme dels nostres. Tenien la gran oportunitat de jugar contra les millors escoles formatives del món i un dels màxims protagonistes del waterpolo. Només calia gaudir de l’experiència.

Teníem un inici de Campionat molt complicat ja que els va tocar Arechi (italià) i Partizan (Serbia). Els nostres van fer un esforç digne d’admirar però petits detalls van decantar la balança a favor dels italians i dels serbis.

  • Arechi 4 – CNSA 1
  • Partizan 4 – CNSA 2

La segona fase del Campionat va ser esplèndida. Tant en el joc com el resultat. 4 partits 4 victòries. I amb una sensació de que l’equip havia crescut molt. Va haver moments de joc d’un gran waterpolo.

  •  Trieste 1 – CNSA 8
  • Radnicki 3 – CNSA 6
  • Primorak 1-CNSA 2
  • Terrassa 1- CNSA 8

La 3 fase va ser el millor partit del Campionat. Jugàvem pel 17-18 lloc a la classificació. Contra l Estrella Roja. Les dues primeres parts partit amb moltes ocasions per les dues bandes amb actuacions estel·lars del dos porters. Resultat 0 -0.   Tercera i quarta part els nostres van prémer l’accelerador i vam  fer un parcial de 0-5 amb una defensa excel·lent i amb un joc d atac molt ràpid i dinàmic.

  • Estrella Roja 0 – CNSA 5

Al final una meritòria 17 posició en la classificació. Amb una sensació que TOT l’equip ha fet un pas endavant.

 

Oscar Molina,

Entrenador de l’equip masculí de waterpolo 

 

Deixa un comentari